duminică, 15 aprilie 2012

După masa de Paşte, au ajuns în ambulanţă.


După ce românii au exagerat de Paşte, mulţi dintre aceştia au fost pentru urgenţe majore.
 
Cei care au neglijat sfaturile medicilor şi au băut sau au gustat prea mult din miel.

Nu numai mâncarea şi băutura i-au băgat pe oameni în spital însă.

Medicii recomandă să fim cumpătaţi atunci când vine vorba despre mesele pascale şi să evităm consumul excesiv de alcool. Pentru o mai bună digestie a mâncării, aceştia ne mai sfătuiesc să  încheiem fiecare masă cu o plimbare în aer liber, de minimum 15 - 30 minute, nicidecum să ne aşezăm în faţa televizorului sau a calculatorului. 
 _____________________________________
 
Un copil de doi ani a ajuns în comă alcoolică la spital

"Echipajul de ambulanţă nu a reuşit să afle în ce condiţii a ajuns copilul în comă, întrucât toţi cei din casă erau într-o stare avansată de ebrietate şi nu se putea comunica cu ei. Inclusiv persoana care a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 nu a putut spune prea multe dispecerului, ci doar faptul că băieţelului îi este foarte rău", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Preluat de ambulanţă, copilul a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit legislaţiei în vigoare, medicii spitalului urmează să sesizeze acest caz Poliţiei şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui, care vor lua deciziile ce se impun în această situaţie.

Sursa: http://www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu