vineri, 31 ianuarie 2014

Infractorul¹, Gheorghe Bunea Stancu RECIDIVEAZĂ



31. 01. 2014
Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, a înjurat o ziaristă la Comandamentul de iarnă la care era prezent şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa.
Enervat de întrebările jurnalistei Mădălina Poenaru de la B1 TV, Bunea Stancu s-a ridicat de la masa oficială, după încheierea conferinţei de presă şi a spus către ceilalţi demnitari: „Nişte obraznici, nişte fâţe, mă! Îi dau două picioare în gură“. El s-a adresat apoi jurnalistei, întrebând-o unde trebuie să-i trimită demisia, adăugând: „Nu ţi-e ruşine, mă? Du-te-n p... mă-tii!“ 
 ____________________________________________

Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ Brăila, o înjura pe jurnalista Aura Costea în timpul unei conferinţe de presă
iunie 2011
“Toata lumea e proastă şi voi sunteţi deştepţi? Să vă fie ruşine. Scrieţi despre spitale… a ajuns panarama asta de Aura Costea să vorbească despre spitale. Asta este imbecilă. Este o impertinentă. Habar n-are despre ce este vorba. Probabil că se pricepe la statul cu sânii la soare să o pipăie primarii. Cred că la aia se pricepe. Nu la scris în ziar”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, în timpul unei conferinţe de presă.
_____________________________________________________

Gheorghe Bunea Stancu, şeful CJ si al PSD, ameninţă cu martori că va comanda bătaia unui jurnalist brăilean
aprilie 2010
El s-a dezlănţuit ca un apucat împotriva lui Costel Filip de la „Ziarul Obiectiv - Vocea Brăilei”, cu o furie de neimaginat. Stancu l-a înjurat şi l-a ameninţat că pune doi indivizi să-l bată pe Costel Filip şi le-a cerut slugilor sale angajate din banul public să-l arunce de la tribună daca mai pune piciorul la stadion.
_____________________
¹




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu