luni, 30 ianuarie 2012

Protestatarii fac pontajul ca la Fabrica de confecţii „Apaca”

Se duce lumea (PSD – PNL şi PC) ca la Fabrica de confecţii „Apaca” şi fac pontajul în Piața Universității…

Nu va fi înregistrată de istorie ca o revoluţie, evident, nu va fi înregistrată de istorie nici ca o revoltă, sunt nişte proteste ... populaţia „a prins gustul” ieşirilor în stradă … un fel de valuri care nu au provocat un tsunami, un fel de cutremur de două grade pe scara Richter, adică s-a simţit aşa ... un pic … ce se întâmplă după …?


La televiziune vin nişte „specialişti” care ne explică: „da, dar ăla mare nu e nici un pericol” ...

Se va vorbi în curând despre aceste proteste ca fiind ceva care ar fi putut să ne ducă într-o altă lume şi nu ne-a dus.

Omul acum a prins gustul ieşirii în stradă şi îşi spune: „stai puţin, s-a rezolvat aproape absurd problema asta, acum ce fac, mă întorc acasă"?

N-a avut nici sare nici piper, m-am bătut două - trei zile şi acum?

Deci există şi sentimentul ăsta, că ne-am făcut văzuţi, auziţi, unii au apărut şi la televizor, despre unii a scris presa ...
Există deja un echilibru până la urmă: noi ştim când se crapă de ziuă că oamenii se vor deplasa acolo, ei ştiu că televiziunile vor fi pe lângă ei, ştim că banda roşie a ecranului ne va aştepta şi mâine seară la aceeaşi oră şi am ajuns aşa într-o normalitate ca la meciurile de şah între doi mari maeştri care ştiu că se va termina remiză dar mai amână un pic …


Era gata – gata să se lase cu demisiile parlamentarilor PSD, PNL şi PC din parlament. Sau răzgândit  şi urmează … GREVĂ parlamentară ... pe când răzgândeala?
 

Prin urmare circul continuă! E an electoral!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu